Veelgestelde vragen

Schermafbeelding 2015-08-14 om 00.51.27.png

Heb je vragen over het merk, de ingredienten of producten ? Kijk onderstaande veelgestelde vragen eens door, misschien dat jouw vraag dan al beantwoord is. Hier vind je productadvies per huidtype/-contitie en hier vind je alle info over bestellen, betalen en verzenden. Kan je nog steeds niet het goede antwoord vinden of staat jouw specifieke vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op.

1. IK WIL GRAAG BEGINNEN MET ALPHA-H, WELKE PRODUCTEN ADVISEREN JULLIE?

2. KAN IK EVT. ADVIES KRIJGEN VAN EEN ALPHA-H HUIDEXPERT VOOR IK PRODUCTEN AANSCHAF?

3. WAT KAN IK VERWACHTEN ALS IK ALPHA-H PRODUCTEN GEBRUIK?

4. WAT ZIJN DE BELANGRIJKSTE INGREDIENTEN WAAR ALPHA-H MEE WERKT?

5. WAT IS GLYCOLZUUR PRECIES EN WAT DOET HET VOOR MIJN HUID?

6. WAT ZIJN DE LANGE TERMIJN RESULTATEN ALS IK ALPHA-H GA GEBRUIKEN?

7. IS HET NORMAAL DAT MIJN HUID TINTELT NA HET AANBRENGEN VAN SOMMIGE PRODUCTEN?

8. ZIJN DE PRODUCTEN GESCHIKT VOOR EEN GEVOELIGE HUID?

9. MOET IK ZONBESCHERMING GEBRUIKEN ALS IK ALPHA-H GEBRUIK?

10. VANAF WELKE LEEFTIJD KAN IK ALPHA-H GAAN GEBRUIKEN?

11. ZIJN ALPHA-H PRODUCTEN VEILIG VOOR GEBRUIK TIJDENS ZWANGERSCHAP?

12. WORDEN ALPHA-H PRODUCTEN GETEST OP DIEREN?

13. WAAR WORDT ALPHA-H GEPRODUCEERD?

 

1. IK WIL GRAAG BEGINNEN MET ALPHA-H, WELKE PRODUCTEN ADVISEREN JULLIE?
Alpha-H heeft verschillende (start)sets die ideaal zijn voor kennismaking met het merk en de verschillende producten. Elke set bevat 6 producten die een perfect en volwaardig verzorgingsregime vormen voor verschillende huidtypen en -condities. Klik hier om de verschillende startersets te bekijken...


2. KAN IK EVT. ADVIES KRIJGEN VAN EEN ALPHA-H HUIDEXPERT VOOR IK PRODUCTEN AANSCHAF?
Onze Alpha-H specialisten staan te allen tijde voor je klaar om je te adviseren over de voor jouw huid juiste producten of het gebruik. Je kunt je vraag stellen via ons contactformulier. We streven ernaar je nog dezelfde dag of in elk geval binnen 24 uur te antwoorden. Je kunt evt. ook terecht bij een van onze salons of verkooppunten, voor een nog persoonlijker en beter passend advies. Klik hier voor het dichtsbijzijnde salon of verkooppunt bij jou in de buurt...


3. WAT KAN IK VERWACHTEN ALS IK ALPHA-H PRODUCTEN GEBRUIK?
Alpha-H is een meervoudig award winning cosmeceutical huidverzorgingsmerk dat werkt met hoge doseringen actieve ingredienten; en is geschikt voor iedereen die de kwaliteit van haar of zijn huid wil verbeteren en daadwerkelijk resultaat wil zien, ongeacht leeftijd, huidtype, budget of levensstijl. Het is niet ongebruikelijk dat je huid gaat tintelen of wat rood wordt als je de producten voor het eerst gaat gebruiken. Dit is puur het effect van de werkzame stoffen en de verbeterde doorbloeding, en het geeft aan dat de huid daadwerkelijk tot in de diepere huidlagen wordt geactiveerd. Je huid zal zachter, soepeler en voller ogen en aanvoelen, egaler, gladder en gezonder ogen en krijgt een frisse glow. Op lagere termijn zal de balans in de huid herstellen, de hydratatie verbeteren en evt. onzuiver- en oneffenheden (vlekjes, littekens etc.) zullen vervagen danwel verdwijnen. 


4. WAT ZIJN DE BELANGRIJKSTE INGREDIENTEN WAAR ALPHA-H MEE WERKT?
De naam Alpha-H is afgeleid van de term 'alpha hydroxy acid'; wat een ander woord is voor 'fruitzuur'. De rode draad in de productlijn is namelijk het fruitzuur glycolzuur. Het is bijvoorbeeld het hoofdbestanddeel van het wereldwijd 'best selling' product Liquid Gold. Daarnaast werkt Alpha-H met hoge doseringen vitaminen, peptiden, antioxidanten, essentiele olien en botanische extracten. Klik hier voor een overzicht van de belangrijkste ingredienten en hun werking. 


5. WAT IS GLYCOLZUUR PRECIES EN WAT DOET HET VOOR MIJN HUID?
Glycolzuur is het meest effectieve, veelzijdige en veilige en daarom ook meest gebruikte fruitzuur in de cosmetische industrie. Het wordt gewonnen uit rietsuiker en vaak gekozen als werkzame stof in cosmetische producten. Ook Alpha-H heeft ervoor gekozen om in veel producten te werken met glycolzuur. Vanwege de kleine moleculaire structuur (daardoor kan het tot diep in de huid dringen) en de uitzonderlijke werking en resultaten op het gebied van van huid(structuur)verbetering, pigment- en ouderdomsvlekken, melasma, acne, grove porien, dehydratatie, slecht doorbloede, verdikte (rokers)huid en een vale, ongelijkmatige teint. Daarnaast omdat glycolzuur zelfs geschikt is voor de gevoelige huid.

Eenmaal aangebracht op de huid kan glycolzuur een tintelend gevoel geven aan het huidoppervlak (hoeft niet bij iedereen het geval te zijn, zeker niet als je huid al gewend is aan fruitzuren). Dit komt doordat glycolzuur een pH waarde heeft die lager ligt dan de pH waarde van de huid. Door de (tijdelijke) daling van de pH waarde wordt de huid even uit haar 'comfort zone' getrokken en neemt de activiteit in de diepere huidlagen (aanmaak van collageen en elastine) toe. Meer over glycolzuur... 


6. WAT ZIJN DE LANGE TERMIJN RESULTATEN ALS IK ALPHA-H GA GEBRUIKEN?
De huid beschermt ons tegen allerhande schadelijke invloeden van buitenaf. Helaas zorgt datzelfde beschermingsmechanisme voor ophoping van dode huidcellen, pigmentatie en afbraak van collageen, met een vale teint, vlekjes en rimpeltjes tot gevolg. Bovendien wordt dat beschermingsmechanisme steeds zwakker als we ouder worden en hebben UV straling, vrije radicalen, hormonen, stress en de gevolgen van een ongezonde levensstijl steeds meer vrij spel. Bovendien verliest de huid als we ouder worden haar vermogen om vet en vocht vast te houden waardoor het beschermingsmechanisme nog verder wordt aangetast.

Alpha-H geeft de huid een kans zich hier tegen te wapenen door haar weerbaarder en sterker te maken, de balans op alle vlakken te herstellen, ontstane schade te repareren of vervagen en erger te voorkomen. Bij langduriger gebruik zorgt Alpha-H voor een optimaal huidcelvernieuwingsproces; voorkomt onnodige ophoping van dode huidcellen en pigment, zorgt voor constante stimulatie van de diepere huidlagen van verstevigende collageen- en elastinevezels, wat helpt (vroegtijdige) veroudering af te remmen en aanwezige tekenen daarvan te vervagen. Zo houdt Alpha-H de huid zo sterk, gezond, egaal en stralend mogelijk, terwijl antioxidanten schade door vrije radicalen helpen neutraliseren.

Vaak wordt gedacht dat het nodig is om van tijd tot tijd te veranderen van merk, omdat de huid anders gewend zou raken aan de producten en zij dus minder effectief zouden worden. Alpha-H daagt de huid constant uit door te werken met verschillende pH waarden i.c.m. de hoge doseringen van verschillende werkstoffen. Hierdoor krijgen de diepere huidlagen constant verschillende impulsen en worden aan het werk gezet en gehouden. Resultaten versterken door langdurig gebruik. 


7. IS HET NORMAAL DAT MIJN HUID TINTELT NA HET AANBRENGEN VAN SOMMIGE PRODUCTEN?
Tinteling is gebruikelijk als je begint met het gebruik van Alpha-H. Dit wordt veroorzaakt door het glycolzuur en/of de pH waarde van het product, indien deze wat lager ligt dan de huideigen pH neutrale waarde. Zij zetten de huid en doorbloeding flink aan het werk, en dat is precies wat je voelt. Als je huid al gewend is aan glycolzuur of andere producten waarin gewerkt wordt met hoge doseringen actieve stoffen, kan het zijn dat je niets voelt. Dat wil allerminst zeggen dat de producten niet (meer) werken. Als je bij aanvang wel wat voelde en later niet meer, geldt hetzelfde. 


8. ZIJN DE PRODUCTEN GESCHIKT VOOR EEN GEVOELIGE HUID?  
Alpha-H is geschikt voor alle huidtypen en -condities; ook de gevoeligere huid. Indien je een extreem gevoelige huid hebt, is het alleen belangrijk dat je je huid laat wennen aan dit soort cosmeceuticals met hooggedoseerde actieve ingredienten. Klik hier voor productadvies voor de gevoelige huid...  


9. MOET IK ZONBESCHERMING GEBRUIKEN ALS IK ALPHA-H GEBRUIK?
Ongeacht of je producten met glycol- of andere fruitzuren gebruikt of niet is het absoluut noodzakelijk om zonbescherming met minstens factor 50 te gebruiken, aangezien UVA/UVB stralen de belangrijkste oorzaak zijn van (vroegtijdige) veroudering. Bovendien zijn veel huidcondities waar Alpha-H zich op richt direct gerelateerd aan schade door blootstelling aan de zon, zoals (vroegtijdige) lijntjes, rimpels, uitdroging en pigmentvlekken; en maken glycol- en andere fruitzuren de huid gevoeliger voor zonlicht, omdat ze de huid iets verdunnen. Alpha-H heeft 2 dagcremes met beschermingsfactor SPF50+, die aanvoelen, uitsmeren en intrekken als een gewone dagcreme. 


10. VANAF WELKE LEEFTIJD KAN IK ALPHA-H GAAN GEBRUIKEN?
Vanwege de hoge doseringen actieve ingredienten; is het vooral geschikt voor gebruik vanaf 18 jaar. De Clear Skin producten zijn echter al geschikt vanaf 12 jaar. Hoe eerder je begint met het gebruik van de juiste producten, hoe minder kans je hebt op (onnodige) huidschade en/of vroegtijdige veroudering op latere leeftijd. 


11. ZIJN ALPHA-H PRODUCTEN VEILIG VOOR GEBRUIK TIJDENS ZWANGERSCHAP?
Zolang je producten met vitamine A en salicylzuur vermijdt, kun je Alpha-H prima gebruiken tijdens zwangerschap. Je kunt bij de productomschrijvingen vinden of deze ingredienten in de producten zitten of niet. Als je twijfelt, neem dan gerust contact met ons op.


12. WORDEN ALPHA-H PRODUCTEN GETEST OP DIEREN?
Alpha-H garandeert dat GEEN van de producten op dieren is getest.


13. WAAR WORDT ALPHA-H GEPRODUCEERD?
Alpha-H is 100% Australisch familiebedrijf, het is gestart en wordt nog steeds geleid vanuit Queensland, Australie en ook de productie vindt daar plaats. 


Heb je niet de vraag of het antwoord gevonden wat je zocht, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag!