De weg naar een flawless velletje begint met reinigen. Het is simpelweg de basis: als je niet goed reinigt heeft het smeren van serums en cremes eigenlijk geen zin. De werkstoffen dringen simpelweg niet door een ongereinigde huid heen, want make-up resten, stof, talg en zweet houden de boel tegen. Een goede reiniger is dus key; maar hoe kies je de beste reiniger voor jouw huid? Alpha-H heeft er meerdere in het assortiment; die allemaal een andere werkstoffen mix bevatten en andere effecten hebben op verschillende huidtypes. Hier dus een snelle keuzehulp om te zorgen dat je je huidverzorgingsroutine ochtend en avond goed begint. Een goed begin is immers het halve werk!

Als je een normale huid hebt, soms ietwat droog of een beetje gevoelig/uit balans...
Probeer Balancing Cleanser -- een superzachte, romige en niet-schuimende reinigingsmilk met 3-in-1 werking: reinigt je huid en (oog)make-up zonder je huid te irriteren of een trekkerig gevoel achter te laten. Deze reiniging is zo mild en kalmerend, dat we 'm in de salon zelfs na de professionele peelings gebruiken om de huid te reinigen en kalmeren.

Voor de normaal/gecombineerde huid en/of als je af en toe last hebt van onzuiverheden...
Probeer Triple Action Cleanser -- een frisse, hydraterende en kalmerende make-up remover, reiniger en lotion in één, vol met antioxidanten en botanische ingrediënten die de talgproductie en bacteriën helpen afremmen. De geltextuur zorgt voor een super frisse start van de dag!

Als je huid droger, slapper en valer wordt als gevolg van de menopauze...
Probeer Liquid Laser Cleansing Oil -- een sterk hydraterende, huidversterkende reiniger die de elasticiteit verbetert, de hydratatie sterk verbetert, de teint een oppepper geeft en een zijdezacht gevoel achterlaat.

Als je last hebt van onzuiverheden/acne...
Probeer Clear Skin Daily Face Wash -- Deze frisse gelreiniger bevat salicylzuur, een beta-hydroxyzuur dat de 'lijm' die dode huidcellen vasthoudt oplost, en zo de porien schoon houdt en voorkomt dat talg zich daarin ophoopt. Samen met het antibacteriele tijm, tea tree extract en het talgregulerende vitamine B3 helpt het weer controle te krijgen over je huid.

Als je last hebt van een vale teint of pigmentvlekjes...
Probeer Liquid Gold Skin Renewal Wash -- De naam zegt het al; deze reiniger zorgt voor een nieuw uitziende huid. De combinatie van glycol- en melkzuur zorgt namelijk voor versnelde verwijdering van dode huidcellen en stimuleert de huidcelvernieuwing, wat zorgt voor een frissere en egalere teint en zachtere, gladdere huid. Bijkomend voordeel is dat werkstoffen uit opvolgende producten beter worden opgenomen. Glycolzuur geeft bovendien de huideigen hyaluronzuur productie een boost ,wat de hydratatie verbetert.  

Alle Alpha-H cleansers zijn zo geformuleerd dat ze de pH waarde van de huid op peil brengen en houden; hierdoor is niet perse een aparte tonic of lotion nodig. Al onze cleansers shop je HIER!

Rule of thumb - double cleanse.jpg

 

 

review Balancing Cleanser.jpg