privacy

Privacy is een kwestie van respect en vertrouwen. Daarom houden wij ons bij de verwerking van je persoonlijke gegevens aan de wettelijke bepalingen, zodat jij veilig en zonder zorgen bij ons kunt shoppen en betalen.

GEGEVENSBESCHERMING
Je kunt onze website/–shop bezoeken zonder persoonlijke gegevens achter te laten. Bij een bezoek onthoudt de server alleen je IP-adres en welke pagina’s er vanaf dat IP-adres bezocht zijn. Dit wordt niet gekoppeld aan naam, adres of andere gegevens. Alleen informatie die je vrijwillig verstrekt (bijv. als je een bestelling plaatst of je inschrijft voor de nieuwsbrief) wordt bewaard.

In de volgende gevallen is het verstrekken van persoonlijke gegevens nodig:
- bij het plaatsen van een bestelling
- bij het aanmelden voor de nieuwsbrief
- als je contact met ons wilt opnemen via het contactformulier
- als je deelneemt aan een actie op onze website
Het is niet altijd nodig om al je gegevens door te geven. Per geval wordt aangegeven wat de minimaal verplichte gegevens zijn die we nodig hebben. Zo hebben we bij een bestelling uiteraard minstens naam, email- en afleveradres nodig om de bestelling te leveren en je van het verloop op de hoogte te stellen.

HOE BESCHERMEN WE JE GEGEVENS?
We gebruiken de persoonlijke gegevens alleen t.b.v. een zo makkelijk en foutloos mogelijk verloop van je bestelling, het contact en voor het toesturen van aanbiedingen en nieuwsbrieven. We zullen je gegevens nooit aan derden verkopen of doorgeven voor marketing- of andere doeleinden en stellen ze alleen beschikbaar aan partijen die betrokken zijn bij het uitvoeren van de bestelling. Uitzondering hierop zijn wettelijke verplichtingen waaraan wij moeten voldoen in geval van fraudebestrijding of het beschermen van Alpha-H, onze klanten of derden.

PRIVACY
Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, gebruiken we je emailadres om je te informeren over aanbiedingen, nieuwe producten of merken, ontwikkelingen en wetenswaardigheden. Indien je je geboortedatum achterlaat, sturen wij je op je verjaardag een kadootje! Uitschrijven voor onze nieuwsbrief kan via de (onderaan) in de nieuwsbrieven vermelde link. Als je reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij je naam en (mail)adres om de prijswinnaar(s) bekend te maken, informeren en de respons te meten.

VEILIGHEID
Je kunt bij ons veilig winkelen en betalen. We maken gebruik van een zgn. Secure Socket Layer (SLL) verbinding waardoor alle persoonlijke informatie zoals naam, adres of betaalgegevens versleuteld worden verzonden en niet kunnen worden onderschept door derden.