banner droge huid woestijn.jpg

Voelt je huid na het douchen of reinigen al snel weer strak en trekkerig, heb je her en der schilferende plekjes en oogt je huid wat dof en grauw? Dit zijn typische kenmerken van een droge huid. Het is meestal iets tijdelijks, dat zijn oorsprong vindt in externe factoren, bijvoorbeeld veelvuldig of langdurig verblijf in de airco (bijv. vliegtuig), zon, te warm douchen, stress, wind of kou. Onze huid wordt nu eenmaal aan ontzettend veel dingen blootgesteld die zorgen voor verdamping van vocht. Vervelend, maar niet onvermijdelijk. Hier wat tips!

1. Balancing Cleanser: een superzachte en romige 3-in-1 cleanser (reiniging, tonic en make-up remover) tot de rand gevuld met het extreem hydraterende en verzachtende aloe vera en vitamine E.

2. Essential Hydration Cream: moisturizer pur sang, zelfs geschikt voor de hyper-gevoelige of couperose huid.

3. Moisture Boosting Facial Mist: instant dorstlesser voor je huid. Verfrissende lotion en hydraterend serum tegelijkertijd. Tip: spray op de huid en breng meteen je dag- of nachtcreme aan op de nog vochtige huid. Zo trekt het vocht met de creme nog dieper mee de huid in!

4. Vitamin E Serum: 1% pure vitamine E (de wetenschappelijk bewezen optimale dosis voor huidverzorgingsproducten) plus extra hyaluronzuur. Tip: eindig je huidverzorgingsroutine met een laagje vitamine E, dan fungeert het als het ware als een paraplu, zodat er niets schadelijks de huid eronder kan bereiken. Plus: het help verdamping van vocht uit de huid tegengaan!