Mogen we je voorstellen: onze nieuwe multifunctionele zomer essential: zonbescherming, lichaams- en haarverzorging in één!

26jun2017

NIEUW: Protection Plus Hair & Body Oil SPF50+

Met de zomervakantie voor de deur hebben we het ideale moment uitgekozen voor de lancering van ons nieuwste zonneproduct! En zoals je van ons gewend bent is ook dit weer een multifunctioneel product: de Protection Plus Hair & Body Oil is namelijk een SPF50+ zonbescherming, lichaamsverzorging en haarverzorging in één!

Deze multifunctionele spray beschermt lichaam en haar niet alleen tegen de schadelijke gevolgen van UVA en UVB straling, maar ook tegen de uitdrogende effecten van zon, zout water en chloor.

Tegelijkertijd voorzien o.a. vitamine E, gemberwortel extract en argan olie huid en haar van volwaardige voeding, verzorging en hydratatie. Hierdoor is een aparte leave-in conditioner of haarolie, en voor het lichaam een aparte body oil of bodylotion, niet meer nodig. De lichtgewicht olie is een zogeheten ‘droge’ olie, wat betekent dat het snel en volledig intrekt en geen vettig laagje achterlaat. De olie is bovendien kleurloos, dus je hebt ook geen last van het witte waasje dat veel zonbeschermingsproducten op de huid achterlaten. In plaats daarvan blijft er een satijnzachte finish achter, die bovendien goddelijk ruikt. Het product is water- en zweet ‘proof’ tot max. 4 uur en geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. En ben je niet gezegend met een volle haardos, dan is de spray ook handig voor het voorkomen van zonverbranding op de hoofdhuid!

PROTECTION PLUS HAIR & BODY OIL SPF50+
€39,95 | 100 ml 

«Terug naar overzicht

Meer nieuws

Bekijk archief