Deze limited edition combineert het geheim van bestseller Liquid Gold met aanvullende hydratatie, mineralen en kalmerende botanische ingrediënten.

20aug2017

NIEUW: Liquid Gold Rose

Deze limited edition combineert het geheim van wereldwijde bestseller Liquid Gold (5% glycolzuur bij een lage pH) met toegevoegde hydratatie uit o.a. hyaluronzuur en rode alg, mineralen en sporenelementen uit dode zeezout en botanische ingrediënten, waaronder lotus, orchidee en rozenwater.

Door deze extra ingrediënten en de iets hogere pH (3.2) ontstaat een product dat niet alleen garant staat voor hetzelfde krachtige ‘overnight facial’ effect als Liquid Gold, maar dat tegelijkertijd zorgt voor een kalmerende, verzachtende ontstekingsremmende en sterk hydraterende werking (90% van de testpersonen rapporteerde een zicht- en voelbaar beter gehydrateerde huid na slechts 1 applicatie*). Hiermee is het een iets mildere variant van Liquid Gold, ideaal voor mensen met gevoelige en/of vochtarme huid.  

Net als Liquid Gold fungeert ook Liquid Gold Rose als handige 4-in-1, het werkt namelijk als toner, exfoliant, serum en moisturizer tegelijkertijd! Ideaal dus als je 's avonds niet altijd tijd of zin hebt in een uitgebreid verzorgingsritueel, maar wel het beste uit je huid wil (blijven) halen! 

LIQUID GOLD ROSE
100 ml | €42,95

Schermafbeelding 2017-08-07 om 14.41.51.png

 

«Terug naar overzicht

Meer nieuws

Bekijk archief