Was je fan van Age Delay Cleansing Oil? Dan hebben we goed nieuws: dit is de verbeterde versie, met een nieuwe naam!

04okt2017

NIEUW: Essential Cleansing Balm

Alle fans van Age Delay Cleansing Oil opgelet! Hierbij stellen we graag ons nieuwste product aan jullie voor: ESSENTIAL CLEANSING BALM; de waardige opvolger van Age Delay Cleansing Oil! 

Wij weten het zeker: wie fan was van Age Delay Cleansing Oil zal ook onmiddellijk fan zijn van Essential Cleansing Balm. Waarom? Ook Essential Cleansing Balm is weer zo'n handig 4-in-1 multifunctioneel product en net als haar 'voorganger' niet alleen inzetbaar als reiniging en (oog-)make up remover, maar ook als voedende nachtcreme of masker bij een hele droge en/of gevoelige huid. En ook alle mannen die Age Delay Cleansing Oil gebruikten kunnen naadloos over op deze verbeterde versie: Essential Cleansing Balm is niet alleen handig om onder de douche je gezicht schoon te maken, maar meteen ook te gebruiken als scheercreme en beschermende, voedende after shave balsem. Multifunctioneler dan dit kunnen we het niet maken.. ;-)

Wat er dan wel is veranderd? De verpakking (van tube naar handige en hygienische, maar luxe pot met pompdispenser) en uiteraard de formule; deze is nu nog milder, voedender en kalmerender voor de droge en/of gevoelige huid. De textuur is nóg zachter, cremiger en romiger, waardoor het zich makkelijker mengt met water en ook het zich ook 'droog' (bij gebruik als masker, nachtcreme of after shave balsem) makkelijker en sneller over de huid verdeeld. Daardoor heb je maar een heel klein beetje nodig. Kortom: het product is een stuk zuiniger in gebruik! Essential Cleansing Balm smelt letterlijk weg in je huid... en het enige dat achterblijft is een satijnzachte, gevoede en gekalmeerd velletje.

ESSENTIAL CLEANSING BALM
€32,95 | 50ml 

«Terug naar overzicht

Meer nieuws

Bekijk archief