Vochtherstellende multivitamine spray ter ondersteuning van de nachtelijke herstelwerkzaamheden van je huid...

10dec2017

NIEUW: Beauty Sleep Power Mist

Terwijl je slaapt is je huideigen herstelmechanisme hard aan het werk om overdag opgelopen oxidatieve schade te herstellen. Hierbij heeft je huid vooral behoefte aan vitamines. Zij voorzien de cellen namelijk van de nodige energie en antioxidanten: allebei essentieel om overdag ontstane oxidatieve schade te neutraliseren.

De nieuwe Beauty Sleep Power Mist is een vochtherstellende, alcoholvrije gezichtsspray op basis van vitamine A, B, C, D en E. Hiermee is het dé ultieme multivitamine cocktail ter ondersteuning van de nachtelijke herstelwerkzaamheden van je huid. De non- aerosol spray zorgt voor een zeer fijne nevel die de huid meteen heerlijk koelt en kalmeert. De Beauty Sleep Power Mist is ook perfect tijdens vliegreizen om de huid te hydrateren, voeden en verfrissen. 

MULTIVITAMINE COMPLEX – Vitamine A normaliseert de collageenstructuur, remt het verouderingsproces, normaliseert de talgproductie, bevordert wondgenezing en vermindert acne. Vitamine B complex versterkt de stofwisseling, doorbloeding en barrièrefunctie van de huid. Vitamine C is nodig voor de aanmaak van collageen en helpt pigmentvlekjes en littekens verminderen. Vitamine D helpt een droge, beschadigde huid verzachten en vitamine E ondersteunt de hydratatie, doorbloeding en huidherstel.

Vitaminen zijn van nature echter instabiel en verliezen hun werking bij blootstelling aan licht of lucht. Daarom zijn de vitamines in de Beauty Sleep Power Mist ingekapseld in liposomen. Zij zorgen dat de vitamines geconserveerd blijven, daadwerkelijk door de huid heen kunnen dringen én tot in de diepere huidlagen worden getransporteerd. Precies daar waar hun werking en antioxidantkracht nodig is.

CHRONODYN® – Deze uit algen gewonnen peptide zorgt voor een flinke boost van de afgifte van calcium en ATP (adenosinetrifosfaat), de 2 belangrijkste leveranciers van energie aan de huidcellen. Terwijl jij slaapt zorgt Chronodyn er dus voor dat je huidcellen vol energie aan het werk kunnen om tekenen van vermoeidheid, zonschade, stress en veroudering te verminderen.

INTENSIEF VOCHTHERSTEL – De Beauty Sleep Power Mist zorgt eveneens voor intensieve hydratatie, want ook een optimaal vochtgehalte is essentieel voor nachtelijk herstel. Een vochtarme huid bindt namelijk geen lipiden (vetten) en is daardoor niet goed in staat serums of crèmes op te nemen. Hierdoor komt er minder voeding in de huid terecht en kunnen tekorten ontstaan. De alcoholvrije Beauty Sleep Power Mist vult het vochttekort in de huid aan met een flinke dosis aloë vera, die werkt als een magneet en het in de huid aanwezige vocht aantrekt en vasthoudt. Omdat het vochtgehalte zo op peil blijft, zal de huid opvolgende serums of crèmes beter opnemen én is er aanzienlijk minder opvolgend product nodig.

BEAUTY SLEEP POWER MIST | 30ML (limited edition)
BEAUTY SLEEP POWER MIST | 100ML

«Terug naar overzicht

Meer nieuws

Bekijk archief