Vierdimensionale oogcontour correctie: anti-rimpel, anti-verslapping, anti-pigmentatie, anti-vermoeidheid...

04mrt2018

NIEUW: Liquid Gold Firming Eye Cream

De huid rond je ogen bevat veel minder vet en vocht dan de huid op je gezicht, is veel dunner en constant in beweging. Geen wonder dat de eerste rimpeltjes zich laten zien rond de ogen.

Daarbij neemt de elastine- en collageenproductie met de jaren af. Dit maakt de oogcontour nóg gevoeliger voor rimpels en het zorgt voor volumeverlies. Hierdoor valt er gaandeweg een schaduw tussen het onderste ooglid en jukbeen: de zogeheten donkere kringen of wallen. Steeds meer mensen grijpen naar botox en fillers om kraaienpootjes en volumeverlies rond de ogen te compenseren. De nieuwe Liquid Gold Firming Eye Cream biedt een effectief alternatief.

Deze oogcontour corrector combineert de nieuwste generatie fruitzuren met 7 huid oplichtende ingrediënten en een geavanceerd viervoudig peptidencomplex. Zij helpen spiersamentrekkingen afzwakken en zo expressierimpels voorkomen. Diamantpoeder camoufleert schaduwen en oneffenheden en geeft een soft-focus effect en matte finish. Het resultaat: een stralende, uitgeruste blik en gladde oogcontour!

Schermafbeelding 2018-02-24 om 18.51.16.png    Schermafbeelding 2018-02-24 om 18.51.58.png

* Resultaten van een onafhankelijke klinische studie; uitgevoerd door Oz Derm bij 25 testpersonen. Zij brachten de oogcrème gedurende 8 weken tweemaal daags aan op 1 van beide ogen. Individuele resultaten kunnen afwijken. De genoemde percentages zijn vergeleken met de huid van het niet geteste oog.

LIQUID GOLD FIRMING EYE CREAM € 59,95 | 15 ml

«Terug naar overzicht

Meer nieuws

Bekijk archief