Met 15% glycolzuur en 5% melkzuur de nieuwe standaard in at-home peelings!

11sep2018

NIEUW: Liquid Gold Ultimate Perfecting Mask

Vanaf je 25e neemt het vermogen van je huid om zichzelf te vernieuwen en herstellen langzaam af. Vanaf je 30e daalt de collageen aanmaak elk jaar met 1% en in de jaren daarna worden expressierimpels dieper en de huid dunner. Als gevolg daarvan wordt je huid droger en gevoeliger. Ook valt richting menopauze de melanine-regulerende werking van oestrogeen weg, waardoor pigmentvlekjes ontstaan.

Het antwoord van de cosmetische industrie vertaalt zich over het algemeen in zwaardere foundations om pigmentvlekjes te egaliseren en vettere, vollere crèmes om de drogere huid te bestrijden en vochtverlies te compenseren. Allemaal oppervlakkige oplossingen die de diepere huidlagen ongemoeid laten.

Bij ALPHA-H gaan we voor een heel andere aanpak. We werken uitsluitend met hoge percentages van de door dermatologen meest gewaardeerde ingrediënten, zoals glycol- en melkzuur. Vervolgens zorgen onze productformules met lage pH dat zij daadwerkelijk door de huid heen dringen en de dieper gelegen huidlagen bereiken. Dit stelt onze producten in staat om op cellulair niveau te werken. En dat is precies wat het nieuwe LIQUID GOLD ULTIMATE PERFECTING MASK doet. Het bevat 15% glycolzuur en 5% melkzuur; de enige 2 ingrediënten die tot in de basaal cellaag (groeilaag) doordringen en zo van binnenuit zorgen voor huidverbetering.

LIQUID GOLD ULTIMATE PERFECTING MASK €49,95 | 50ml

«Terug naar overzicht

Meer nieuws

Bekijk archief