DEPOSITAIR WORDEN

Alpha-H staat voor echte huidverbetering en resultaatgerichte behandelingen door de hoge percentages glycolzuur in combinatie met hoge dosering enzymen, peptiden, vitaminen en antioxidanten; én de (waar nodig) laag gehouden pH waarde van de producten. Alpha-H past naast elk ander professioneel huidverzorgings- of huidverbeteringsmerk, maar is tegelijkertijd niet zomaar een cosmeceutical merk.

Alpha-H heeft voor zowel schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten als dermatologen en cosmetisch artsen een groot aanbod van professionele behandelingen en resultaatgerichte verkoopproducten; of het nu gaat om huidverjonging, huidverbetering, een zeer gevoelige of probleemhuid.

Vraag gerust vrijblijvend een informatiepakket aan via ons contactformulier. Je krijgt dan de product manual toegestuurd (inhoudelijke informatie over het merk, de ingredienten en werking per product, prijzen en mogelijke behandelprotocollen) en wat samples ter kennismaking.

KENNISMAKING, KEUZE EN START
De keuze voor een nieuw of aanvullend merk gaat niet over 1 nacht ijs. Graag kijken we met elke klant afzonderlijk op welke manier het beste gestart kan worden. Dat is immers in elke situatie anders. We kunnen samen kijken welke producten en behandelingen aansluiten op de huidige (of nieuw aan te boren) klantenkring en evt. ambities, maar werken niet met verplichte startorders of minimale (jaar)afname. Ook is het mogelijk om ter kennismaking en voor meer informatie een afspraak te maken met de productspecialist of om tegen inkoopprijs wat producten te bestellen om deze eerst zelf te testen (op vertoon van KvK inschrijving of bewijs van opleiding).

Daarnaast bieden we de mogelijkheid om eenmalig een test-/proefpakket aan te schaffen die je zelf samen kunt stellen van travel size verpakkingen. Meer informatie...

WERKWIJZE EN ONDERSTEUNING
We streven naar een prettige, persoonlijke, ontspannen en flexibele samenwerking, zijn 7 dagen per week bereikbaar en/of bellen na een voicemail dezelfde (werk)dag terug. Bestellingen voor 12.00 uur worden dezelfde (werk)dag nog verwerkt (uitzonderingen en vakanties daargelaten) en heb je dus in principe de volgende dag in huis.

TRAINING
Alpha-H heeft een ruim assortiment en de behandel-/variatiemogelijkheden zijn eindeloos. Niet iedereen wil echter werken met het volledige assortiment. We verplichten daar ook niemand toe. Toch is het belangrijk dat iedereen de basis-/installatie training volgt, of je nu klein instapt, het als 2e lijn wilt inzetten of er volledig mee wilt gaan werken. Naast de basis training zijn er optioneel ook nog specialisatie trainingen te volgen, o.a. ten aanzien van peelingen, acne en bindweefselmassage. In het kader rechts vind je een overzicht van ons actuele trainingsaanbod en de betreffende data. Al onze trainingen vinden plaats op ons eigen kantoor (Utrecht).

Meer weten? Neem gerust contact met ons op via 030 - 21 20 460 of via ons contactformulier; of vraag vrijblijvend een informatiepakket aan.

KLIK HIER VOOR EEN OVERZICHT VAN ONZE DEPOSITAIRS/VERKOOPPUNTEN

 

Trainingen en Workshops 2018

  • BASISTRAINING: 26 nov

  • PEELING TRAINING: 5 nov

  • BINDWEEFSELMASSAGE: 19 nov

  • LIQUID LASER PRESCRIPTIVE: 12 nov

  • ADVANCED SKIN SCIENCE (4 dagen): 14, 21, 28 jan 2019 en 4 feb 2019

  • OPFRISTRAINING: to be confirmed

  • MICRONEEDLING TRAINING: 3 dec, 7 jan 2019, 4 mrt 2019

 

 

 

Liquid Laser voor en na.jpg