ALS VOORLOPERS OP HET GEBIED VAN PREVENTIEVE EN CORRECTIEVE HUIDVERBETERING HEBBEN WE INTERNATIONAAL EEN REPUTATIE OPGEBOUWD. NU WILLEN WE DIE VAN JOU HELPEN OP- EN/OF UITBOUWEN. LIQUID LASER PRESCRIPTIVE BIEDT DE ERVAREN SCHOONHEIDSSPECIALIST, HUIDTHERAPEUT EN COSMETISCH ARTS EEN COMPLETE LIJN DIE, EVENTUEEL IN COMBINATIE MET MICRONEEDLING, MICRODERMABRASIE OF LASER, GARANT STAAT VOOR EEN RESULTAATGERICHTE TOTAALAANPAK.

Liquid Laser Prescriptive (LLP) richt zich specifiek op de aanpak van huidveroudering en pigmentatie problemen. Er wordt gewerkt met hoge percentages retinol, ascorbinezuur (vitamine C), glycolzuur, melkzuur, hyaluronzuur en peptiden. Hierdoor is de lijn ook zeer geschikt ter ondersteuning van microneedling, microdermabrasie, laser en injectables, of om resultaten na plastische chirurgie optimaal te houden. De gehele lijn is vrij van petrolatum, parabenen, sodium laureth sulfaat en minerale oliën.

WERKING EN INZETBAARHEID
Onze formuleringstechnologie op basis van lage pH waarden garandeert dat de werkstoffen diep in de huid doordringen (tot in de basaal cellaag): daar waar nieuw collageen wordt gevormd en pigmentatieproblemen hun oorsprong vinden. De actieve ingrediënten geven hier een prikkeling aan de huidcellen af, waarop de huid reageert met de vorming van nieuwe huidcellen en collageen, zoals bij een wondje. Zo wordt de activiteit in de diepere huidlagen op gecontroleerde wijze geforceerd.

Dit zorgt voor effectieve resultaten waarmee een breed scala aan specifieke huidproblemen kan worden aangepakt (zie kader). In tegenstelling tot fractional laser doet Liquid Laser Prescriptive dit zonder daadwerkelijk een trauma aan de huid te veroorzaken, dus zonder roodheid, pijn of hersteltijd. Kortom: zonder ‘downtime’ en zonder dat het mes eraan te pas komt. Een afspraak bij de plastisch chirurg is niet langer de volgende stap voor anti-aging.

Daarnaast is LLP bijzonder waardevol in combinatie met chemische peelings en light based treatments zoals laser, IPL en LED. Zij worden vaak ingezet voor aanpak van pigmentatie, maar maken de huid tegelijkertijd gevoeliger voor de zon en dús pigmentvorming. Light based treatments kunnen bovendien bepaalde ontstekingsreacties veroorzaken, die weer kunnen leiden tot hyperpigmentatie. Liquid Laser Prescriptive werkt sterk remmend op de tyrosinase activiteit, de oorzaak van pigmentvorming, wat het risico op hyperpigmentatie als gevolg van dit soort behandelingen minimaliseert.

TRAINING EN CERTIFICERING
LLP kan zowel zelfstandig als in combinatie met producten uit de reguliere Alpha-H lijn worden ingezet. De behandelingen worden uitsluitend gegeven door intensief door ons getrainde behandelaars* (zie kader).

NIET ONLINE VERKRIJGBAAR
Ook de pre-/post treatment producten voor thuisgebruik zijn uitsluitend verkrijgbaar via de getrainde specialist; én worden uitsluitend door hem of haar verstrekt na een uitgebreide huidanalyse en daarop afgestemd advies. Met andere woorden: op recept, on prescription. De depositair zal hieraan worden gehouden middels een contract. Dit staat garant voor exclusiviteit, kwaliteit, klantbinding en loyaliteit: de klant komt bij de behandelaar terug voor het persoonlijke advies en de persoonlijke begeleiding.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op via 030 - 21 20 460 of via ons contactformulier; of vraag vrijblijvend een informatiepakket aan.

Schermafbeelding 2018-10-15 om 00.15.43.png

DOWNLOAD DE PRODUCT BROCHURE

Liquid Laser Prescriptive stelt de behandelaar in staat om persoonlijke, op de huidconditie aangepaste behandelingen aan te bieden voor diverse huidproblemen, zoals:

 • Lentigo solaris (ouderdomsvlekken door zonschade)

 • Huidverslapping 

 • Fijne en/of grovere lijntjes en rimpels

 • Melasma (zwangerschapsmasker)

 • Poikiloderma van Cevatte (hyperpigmentatie, hypopigmentatie en teleangiëctastieën)

 • Post-inflammatoire hyperpigmentatie (bijv. ontstaan door acne)

 • Hyperkeratose (ruwe, schrale huid o.a. door zonschade)

 • Acne littekens

 • Photo-aging door zonschade

 • Intrinsieke veroudering, genetisch bepaald of door het ouder worden
   

 

Door de Liquid Laser Prescriptive lijn te combineren met de producten uit de reguliere ALPHA-H lijn breiden de behandelmogelijkheden zich uit naar:

 • Acne in diverse stadia (zowel actief als passief)

 • Rosacea

 • Teleangiëctastieën

 • Vale, grauwe teint, slecht doorbloede rokershuid

 • Ongelijkmatige huidstructuur

 • Grove poriën

 • Preventie voor huidveroudering (age management)

 

 

 

* Naast de producttraining is de 4-daagse opleiding Advanced Skin Science van Skindependent Academy vereist om het juiste kennisniveau te waarborgen. Voor deze opleiding is het diploma Schoonheidsspecialist niveau 3 voldoende, niveau 4 een pré. Met een aantoonbaar gelijkwaardige (voor)opleiding kan uiteraard meteen worden gestart met de LLP producttraining.