Liquid Gold Ultimate Perfecting Mask

49.95

GESCHIKT BIJ: 

Alle huidtypen; in het bijzonder bij vroegtijdige veroudering, zonschade, pigmentatie, littekentjes, vale/vermoeide teint, rokers, grove porien.

ACTIEVE INGREDIENTEN: 

15% glycolzuur, 5% melkzuur, ferulic acid, Tazman Pepper™, Relipidium™, Provitamine B5, squalaan, aloe vera, Fision Hydrate™ (hyaluronzuur, glycerine, aminozuren), mangozaadboter, sheabutter, druivenpit- en jojoba olie.

GEBRUIK:

Eens per week aanbrengen op een gereinigde, droge huid. Vermijd de ogen en lippen. Tintelint is gebruikelijk, dit betekent dat de peeling actief is. Maximaal 10 min. laten intrekken, alvorens te verwijderen met ruim warm water. Dit product moet gebruikt worden in combinatie met een dagelijkse zonbescherming van minstens SPF50+. We raden schuimvormende reinigingsproducten voorafgaand aan prodcten met een hoog percentage glycolzuur af (alle ALHA-H cleansers zijn vrij van schuimvormende ingredienten). 

Liquid Gold Ultimate Perfecting Mask

met 15% glycolzuur, 5% melkzuur, ferulic acid, hyaluronzuur, Tazman Pepper, Relipidium, provitamine B5 en vitamine E

Voeg toe aan mandje

Productinfo

De nieuwe standaard in at-home peelings. Het Liquid Gold Ultimate Perfecting Mask bevat totaal 20% fruitzuren (15% glycol- en 5% melkzuur): een uitzonderlijk hoge dosis voor thuisgebruik. In combinatie met de lage pH van het product en het feit dat beide zuren de enige werkstoffen zijn die tot in de basaal cellaag (groeilaag) doordringen ontstaat dezelfde (diepte)werking als microneedling of chemische peelings, zonder de daarmee gepaard gaande bijwerkingen zoals roodheid, vervelling en een droge, (over)gevoelige huid. Integendeel: de aanvullende werkstoffen zorgen dat dergelijke bijwerkingen direct worden afgezwakt, de huid niet onnodig te lijden heeft en de huidbarrière direct van binnenuit wordt ondersteunt en hersteld.

 • Masker en krachtige at-home peeling

 • Glycol- en melkzuur verwijderen vale, dode en over-gepigmenteerde huidcellen, stimuleren de celvernieuwing en collageen aanmaak, werken sterk pigmentvervagend en remmen, samen met ferulic acid en waltheria indica, de vorming van nieuw pigment.

 • Glycolzuur is bovendien een ideale transportstof: het trekt de overige werkstoffen diep de huid mee in, daar waar ze nodig zijn.

 • Melkzuur geeft daarnaast de huideigen hyaluronzuur aanmaak een enorme boost en doodt micro-organismen die huidklachten kunnen veroorzaken, zoals schimmels, gisten en de Demodex mijt, die rosacea kan triggeren. Melkzuur maakt de huid zachter, weerbaarder en toleranter en is dus ideaal voor de droge, gevoelige, oudere en kwetsbare huid met een verstoorde barrierefunctie.

 • Tazman Pepper™ werkt sterk kalmerend, al vanaf doseringen van 1 a 2% vermindert het jeuk, roodheid en branderigheid en werkt het sterk ontstekingsremmend. Daarnaast bevat het 3x meer antioxidanten dan blauwe bessen.

 • Relipidium™ is een probioticum dat het microbioom van de huid in balans houdt. Samen met het immuunsysteem zorgt het microbioom dat de huid goed is bestand tegen externe factoren. Daarnaast stimuleert Relipidium™ de aanmaak van huideigen lipiden (vetten), met name ceramiden (+93%), wat bijdraagt aan een gezondere huidbarriere en betere hydratatie.

 • Provitamine B5 kalmeert, herstelt en geeft een significante verbetering bij diverse vormen van huidirritatie zoals droog-, rood- en ruwheid, schilfering, jeuk, onstekingen en schaafwond-achtige plekjes. Daarnaast is het een enorm goede vochtinbrenger.

 • Squalaan, aloe vera en Fision Hydrate™ (hyaluronzuur, glycerine, aminozuren) verbeteren de hydratatie 

 • Mangozaadboter, sheabutter, druivenpit- en jojoba olie voorzien de huid van essentiele vetzuren en helpen vochtverlies uit de huid voorkomen

 

Inhoud: 50 ml

Voeg toe aan mandje
Nieuw

 

betalen en verzenden
 

betalen en verzenden.jpg
 

 • Gratis verzending vanaf €65,-

 • Veilig betalen met iDeal, Paypal of bankoverschrijving

 • Snelle levering met DPD voor maximale flexibiliteit; je kunt zelf het aflevermoment wijzigen

 • Op verzoek levering via PostNL

 • Meer informatie over betalen en verzenden, klik hier