Multivitamin Super Cream

49.95

GESCHIKT BIJ: 

Alle huidtypen; in het bijzonder de vocht-/vetarme huid en bij vroegtijdige veroudering, zonschade, vale/vermoeide teint, rokers, mensen die veel buiten zijn of bij een ongezonde levensstijl.

ACTIEVE INGREDIENTEN: 

vitamine ABCE-complex, Pollushield™ en PatcH2O™

GEBRUIK:

Ochtend en/of avond aanbrengen op gezicht, hals en decollete. Perfect te combineren (layeren) met de Alpha-H vitamine serums of Vitamin Profiling Kit. Bij gebruik overdag opvolgen met een SPF50+. Bevat vitamine A; daarom NIET gebruiken bij zwangerschap of borstvoeding.

Schermafbeelding 2018-07-03 om 20.50.51.png

Multivitamin Super Cream

met vitamine ABCE-complex, Pollushield™ en PatcH2O™.

Voeg toe aan mandje

Productinfo

Slechts 1% van de vitamines uit voeding en supplementen bereikt de huid. Stress, roken, alcohol, slecht slapen en luchtvervuiling putten de vitamineniveaus nog verder uit. Door vitamines direct op de huid aan te brengen kan het tekort aangevuld worden. Dat is precies wat het time-released vitamine ABCE-complex in deze creme doet. Pollushield™ geeft aanvullende bescherming tegen luchtvervuiling en PatcH2O™ helpt voorkomen dat er onnodig vocht uit de huid verdampt terwijl het de huid tegelijkertijd voorziet van een enorme dosis aanvullende, langdurige hydratatie met een mix van hyaluronzuur, glycerine en ureum.

 • intenstief hydraterende multivitamine dag-/nachtcreme

 • voorziet de huid van essentiele vitamines en energie om optimaal te functioneren

 • samenstelling vitaminecomplex: 0.1% vitamine A, 3% vitamine B3, 2% vitamine C en 1% vitamine E

 • rijk aan antioxidanten; ter herstel van oxidatieve schade door zon, roken, alcohol en luchtvervuiling

 • Pollushield™: polymeer dat zware metalen bindt en verwijdert. Het geeft (klinisch bewezen) bescherming gedurende 6 uur tegen 74-97% van de in de lucht aanwezige vervuilende stoffen.

 • PatcH2O™: biopolymeer o.b.v. hyaluronzuur, glycerine, ureum, alginaat en Pullulan; een natuurlijk, in water oplosbaar glucaan uit zetmeel dat net als alginaat sterk vliesvormende eigenschappen heeft. PatcH2O™ creëert enerzijds een beschermlaagje op de huid, dat voorkomt dan onnodig vocht uit de huid verdampt. Tegelijkertijd zorgen hyaluronzuur, glycerine en ureum tot diep in de huid voor optimale hydratatie. Een ex-vivo test, uitgevoerd na slechts 1x aanbrengen, toonde aan dat PatcH2O™ in staat is om de huid in 30 min. te voorzien van intense en langdurige hydratatie die kan aanhouden tot 48 uur.

 • vrij van siliconen, wordt onmiddellijk opgenomen

 • De vitamines zijn ingekapseld in liposomen (jojoba was bolletjes); zij houden de vitamines geconserveerd, zorgen dat zij door de huid kunnen dringen en tot diep in de huid worden getransporteerd. De bolletjes knappen open bij gebruik (door wrijving); de vitamines komen dus pas vrij op het moment dat je ze nodig hebt: bij gebruik!

  

Inhoud: 50 ml

Voeg toe aan mandje
Nieuw

 

betalen en verzenden
 

betalen en verzenden.jpg
 

 • Gratis verzending vanaf €65,-

 • Veilig betalen met iDeal, Paypal of bankoverschrijving

 • Snelle levering met DPD voor maximale flexibiliteit; je kunt zelf het aflevermoment wijzigen

 • Op verzoek levering via PostNL

 • Meer informatie over betalen en verzenden, klik hier