GRATIS VERZENDING vanaf € 65,-

VOOR 13:00 UUR BESTELD volgende werkdag in huis

PROFESSIONEEL ADVIES door huidspecialist mogelijk

Ingrediënten

 • Abrikozenolie: verbetert de huidelasticiteit en werkt revitaliserend.

  Adipofill (plantaardig zetmeel): in staat het volume van onderhuids vet te verhogen op plekken waar we dit verliezen met het ouder worden.

  Algen extract: rijk aan antioxidanten, vitaminen en mineralen, ontgift de huid terwijl het helpt beschermen tegen vrije radicalen, voorkomt de vorming van een enzym dat collageen afbraak veroorzaakt, hydrateert en verzacht.

  Aloë vera: extreem verzachtend, kalmerend en hydraterend.

  Ananas (bromelaine) enzym: zelfde werking als papaja enzymen; bezit tevens krachtige antibacteriële en ontstekingsremmende eigenschappen.

  Argan olie: rijk aan vitamines, mineralen, lipiden en antioxidanten. Het bevat meervoudig onverzadigde vetzuren die helpen de weerstand, glans en zachtheid van de huid te behouden. De hoge concentraties oleïne zuren en vitamine E maken het zeer geschikt als moisturizer en bieden bescherming tegen vrije radicalen. Bovendien helpt het de vochtdoorlaatbaarheid van de huid te verhogen en bevat het bouwstoffen die de huid nodig heeft voor het produceren van celmembranen.

  Argan stamcellen: de argan boom is de oudste boomsoort ter wereld. De stamcellen van deze boom stimuleren de regeneratie, verbeteren de huiddikte en dus stevigheid van de huid en verminderen de rimpeldiepte. Klinische studies hebben aangetoond dat het de huiddikte en stevigheid helpt toenemen en rimpeldiepte tot 26% vermindert.

  Arnica: bevordert de microcirculatie, kalmeert, verzacht en beschermt de gevoelige huid.

  Avocado olie: rijk aan essentiële vetzuren en vitaminen, helpt vocht vasthouden.

  Axolight®: enzym, gewonnen uit algen. Helpt pigmentvlekken verminderen en voorkomen en zorgt voor algehele verbetering en egalisering van de teint.

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal € 0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods