GRATIS VERZENDING vanaf € 49,-

VOOR 12:00 UUR BESTELD volgende werkdag in huis

PROFESSIONEEL ADVIES door huidspecialist mogelijk

Ingrediënten Index

Hou er rekening mee dat ingrediëntenlijsten (INCI's) van tijd tot tijd kunnen veranderen of variëren. Raadpleeg voor de meest actuele ingrediëntenlijst de ingrediëntenlijst op de verpakking van het product dat je ontvangt. 
 • Abrikozenolie: verbetert de huidelasticiteit en werkt revitaliserend.

  Ascorbinezuur: als fruitzuur zorgt het voor exfoliatie van dode huidcellen en aan het huidoppervlak aanwezig pigment waardoor verkleuringen oplichten. Tegelijkertijd remt het de vorming van tyrosinase (melanine enzym) wat de vorming van nieuwe verkleuringen helpt voorkomen en vermindert het de oxidatie van reeds aanwezig pigment (waardoor het nog donkerder kleurt). Dezelfde antioxidantkracht helpt de huid beschermen tegen omgevingsfactoren die pigmentvorming triggeren, zoals luchtvervuiling en zonlicht. Ascorbinezuur zorgt daarnaast voor een enorme boost van de collageen aanmaak én voor collageen van betere kwaliteit: dankzij de efficiëntere hydroxylatie worden er stabielere collageenvezels gevormd. Door de ontstekingsremmende werking is het zeer nuttig om in te zetten na microneedling, peelings en laserbehandelingen. Zij worden vaak ingezet om pigmentproblemen aan te pakken; maar de post-treatment ontstekingsreacties die op dit soort behandelingen kunnen volgen, kunnen echter juist leiden tot hyperpigmentatie en littekens, waardoor een vicieuze cirkel ontstaat.

  Adipofill (plantaardig zetmeel): in staat het volume van onderhuids vet te verhogen op plekken waar we dit verliezen met het ouder worden.

  Algen extract: rijk aan antioxidanten, vitaminen en mineralen, ontgift de huid terwijl het helpt beschermen tegen vrije radicalen, voorkomt de vorming van een enzym dat collageen afbraak veroorzaakt, hydrateert en verzacht.

  Aloë vera: extreem verzachtend, kalmerend en hydraterend.

  Ananas (bromelaine) enzym: zelfde werking als papaja enzymen; bezit tevens krachtige antibacteriële en ontstekingsremmende eigenschappen.

  Argan olie: rijk aan vitamines, mineralen, lipiden en antioxidanten. Het bevat meervoudig onverzadigde vetzuren die helpen de weerstand, glans en zachtheid van de huid te behouden. De hoge concentraties oleïne zuren en vitamine E maken het zeer geschikt als moisturizer en bieden bescherming tegen vrije radicalen. Bovendien helpt het de vochtdoorlaatbaarheid van de huid te verhogen en bevat het bouwstoffen die de huid nodig heeft voor het produceren van celmembranen.

  Argan stamcellen: de argan boom is de oudste boomsoort ter wereld. De stamcellen van deze boom stimuleren de regeneratie, verbeteren de huiddikte en dus stevigheid van de huid en verminderen de rimpeldiepte. Klinische studies hebben aangetoond dat het de huiddikte en stevigheid helpt toenemen en rimpeldiepte tot 26% vermindert.

  Arnica: bevordert de microcirculatie, kalmeert, verzacht en beschermt de gevoelige huid.

  Avocado olie: rijk aan essentiële vetzuren en vitaminen, helpt vocht vasthouden.

  Axolight®: enzym, gewonnen uit algen. Helpt pigmentvlekken verminderen en voorkomen en zorgt voor algehele verbetering en egalisering van de teint.