GRATIS VERZENDING vanaf € 49,-

VOOR 12:00 UUR BESTELD volgende werkdag in huis

PROFESSIONEEL ADVIES door huidspecialist mogelijk

Liquid Laser Prescriptive

Met Liquid Laser Prescriptive (LLP) gaan we terug naar waar ons merk is ontstaan: de praktijk van de huidexpert. Dit is immers waar je naartoe gaat voor een doelgerichte en professionele aanpak van huidveroudering (age management) en andere huidproblemen. De ervaren schoonheidsspecialist, huidtherapeut of cosmetisch arts maakt een gedegen huidanalyse en stelt op basis daarvan een persoonlijk behandelplan samen. De ene huid is immers de andere niet.

De Liquid Laser Prescriptive lijn richt zich specifiek op de aanpak en preventie van (vroegtijdige) veroudering en pigmentatie. Door het DNA van de huid opnieuw te programmeren pakken we in het verleden opgedane huidschade aan, corrigeren we het heden en helpen we toekomstige huidschade voorkomen. Er wordt gewerkt met hoge percentages retinol, ascorbinezuur (vitamine C), glycolzuur, melkzuur, hyaluronzuur en peptiden. Dit maakt de lijn ook zeer geschikt ter ondersteuning van microneedling-, microdermabrasie-, laser- en injectable behandelingen, en om resultaten na plastische chirurgie optimaal te houden.

Daarnaast is LLP een waardevolle aanvulling op chemische peelings en light based treatments zoals laser, IPL en LED. Zij worden vaak ingezet voor de aanpak van pigmentatie, maar maken de huid tegelijkertijd gevoeliger voor de zon en dus pigmentvorming. Light based treatments kunnen bovendien bepaalde ontstekingsreacties veroorzaken, die kunnen leiden tot hyperpigmentatie. LLP werkt sterk remmend op de tyrosinase activiteit, de oorzaak van pigmentvorming, wat het risico op pigmentatie als gevolg van dit soort behandelingen minimaliseert.

UITSLUITEND 'ON PRESCRIPTION'
Naast de professionele behandelingen zijn ook de pre-/post treatment producten voor thuisgebruik uitsluitend verkrijgbaar via de intensief getrainde huidexperts. Vanwege de hoge doseringen van o.a. retinol en glycolzuur worden de producten voor thuisgebruik uitsluitend verstrekt na een uitgebreide huidanalyse en op voorschrift van onze huidexperts. Met andere woorden: op recept, on prescription. Dit staat garant voor een professionele aanpak, persoonlijke begeleiding en resultaat.

FRACTIONAL LASER VS. LIQUID LASER
Onze formuleringstechnologie op basis van lage pH waarden garandeert dat de werkstoffen diep in de huid doordringen (tot in de basaal cellaag): daar waar nieuw collageen wordt gevormd en pigmentproblemen ontstaan. Eenmaal in deze huidlaag aangekomen geven de werkstoffen een prikkel aan de huidcellen af, waarop zij reageren door nieuwe huidcellen en collageen aan te maken, zoals bij een wondje. Zo wordt de activiteit in de diepere huidlagen op gecontroleerde wijze geforceerd. In tegenstelling tot fractional laser doet Liquid Laser Prescriptive dit zonder trauma aan de huid te veroorzaken, dus zonder roodheid, pijn of hersteltijd. Kortom: zonder ‘downtime’ en zonder dat het mes eraan te pas komt. 

Wil je weten of Liquid Laser Prescriptive ook geschikt is voor jouw huid? Bezoek dan één van onze LLP salons:
Richmond Skin Clinic, Groot Haesebroekseweg 55, 2243 EE Wassenaar
Richmond Skin Clinic, Binnenweg 139, 2101 JE Heemstede
Atelier de Beauté, Brahmsstraat 33, 6904 DA Zevenaar
Rodin Beautycenter, Dijkweideweg 9, 7384 BS Wilp
Huidverzorgingsstudio Grada van Welzen, Willem Hedastraat 159, 1816 KC Alkmaar
PUUR voor Huid en Voet, Flakkee 107, 8245 GE, Lelystad
Schoonheidssalon Bij Suus, Goudplevier 15, 5165 KG Waspik
BooZt Huidpraktijk, Herenstraat 16, 6602 BB Wijchen
SkinTastic, Nieuwstraat 8, 1441 CM Purmerend
LAURA Schoonheidssalon, St. Annastraat 403, 6525 ZG Nijmegen
CRYON, Wilhelminapark 46, 4818 SN Breda
HUIDSTUDIO LEEK, Schreiershoek 13, 9351 AE Leek

Liquid Laser Prescriptive richt zich op de aanpak van o.a.
* Lentigo solaris (ouderdomsvlekken door zonschade)
* Huidverslapping
* Fijne en grovere lijntjes en rimpels
* Melasma (zwangerschapsmasker)
* Poikiloderma (hyper-/hypopigmentatie, teleangiëctastieën)
* Post-inflammatoire hyperpigmentatie
* Acne littekens
* Photo-aging
* Intrinsieke veroudering


In combinatie met de reguliere ALPHA-H lijn breiden de behandelmogelijkheden zich uit naar:
* Acne in diverse stadia
* Rosacea
* Vale teint, rokershuid
* Ongelijkmatige huidstructuur
* Grove poriën
* Age management


De gehele lijn is vrij van petrolatum, parabenen, sodium laureth sulfaat en minerale oliën.