GRATIS VERZENDING vanaf € 65,-

VOOR 13:00 UUR BESTELD volgende werkdag in huis

PROFESSIONEEL ADVIES door huidspecialist mogelijk

On the blog

Speciale huidverzorging voor je lippen: is dat echt nodig?

Speciale huidverzorging voor je lippen: is dat echt nodig?

Zoals je waarschijnlijk weet is de huid op je lichaam niet overal hetzelfde. Denk maar eens aan je handpalmen, voetzolen en oogleden. Ook de huid op je lippen verschilt compleet van de huid elders op je lichaam. In dit blog lees je een aantal interessante feitjes over je lippen en leggen we uit waarom je lippen een ander soort verzorging nodig hebben dan de rest van je huid.

Lees verder

Onder de loep: niacinamide (vitamine B3)

Als je hart sneller gaat kloppen van ingrediënten als retinol en vitamine C dan mag niacinamide in je favorietenlijstje niet ontbreken. Niet alleen omdat het, net als retinol en vitamine C, wetenschappelijk bewezen effectief is, maar ook omdat het de huid ontzettend veel te bieden heeft. Het is geschikt voor bijna ieder huidprobleem en ieder huidtype. Onderzoek toont keer op keer aan wat het allemaal voor de huid kan doen. In dit blog gaan we daarom dieper in op niacinamide, ook wel vitamine B3 genoemd.

Lees verder

Onder de loep: niacinamide (vitamine B3)
POREfection

POREfection

‘Grove poriën’ is al een aantal jaar één van de meest gezochte beauty-termen op internet. Ook Alpha-H merkt een steeds grotere vraag naar porie verkleinende producten en behandelingen. Niet zo gek: schoonheid wordt immers geassocieerd met een perfecte huid en hoe minder zichtbaar je poriën, hoe beter het licht op je huid reflecteert en hoe gezonder, jonger en egaler je huid oogt. 

Lees verder

Wees de winter te slim af met deze 10 tips

Wees de winter te slim af met deze 10 tips

De dagen worden weer korter en het begin van de meteorologische winter staat voor de deur. Kou en guur weer kunnen een behoorlijke impact op je huid hebben en zorgen voor problemen; zeker als je al een gevoelige, reactieve huid hebt. Wees de winter te slim af met deze 10 super tips!

Lees verder

Krijg jij genoeg (beauty) sleep?

Krijg jij genoeg (beauty) sleep?

Iedereen weet dat een goede nachtrust belangrijk is, maar door ons moderne, drukke leven met een hoop stress, fijne Netflix series en toch nog even Instagram checken, slapen we toch vaak niet diep of lang genoeg. En tuurlijk, je kunt een dubbele shot espresso nemen om weer op gang te komen, maar te weinig slaap heeft ook invloed op je huid. Wist je dat het zelfs kan leiden tot vroegtijdige huidveroudering? En meer espresso drinken gaat dat helaas niet tegen….

Lees verder

Masker masterclass; tips voor maximaal resultaat

Masker masterclass; tips voor maximaal resultaat

Een masker zien we vaak als een extraatje; iets voor een bijzondere gelegenheid. En wie heeft er geen goede herinneringen aan logeerpartijtjes bij vriendinnen van vroeger, met goedkope kleimaskers en pizza? Een masker is echter veel meer dan een luxe item of klassiek element van een meidenavond; het bevat over het algemeen een hoge dosis sterk(er) geconcentreerde werkstoffen. Daarom laat je ‘m ook korter op de huid zitten. Haal het maximale uit je masker minuten met deze masterclass tips!

Lees verder


Insta-ready glow facial

Insta-ready glow facial

Hallo herfst; dag gezonde zomerse glow. Weg is ie. Niet nodig! Met deze at-home mini facial tover je in een handomdraai die natural glow weer tevoorschijn voor een opvallend insta-ready resultaat en heel veel complimentjes. Maar wel een kleine waarschuwing; dit een pittige facial; dus volg deze routine alleen als je huid al gewend is aan actieve ingrediënten. Is dat niet het geval en wil je toch graag een mooie huid? Geen probleem, we hebben in onderstaande routine ook wat mildere alternatieven opgenomen. Deze zijn overigens ook van toepassing als je zwanger bent of borstvoeding geeft!

Lees verder

Ascorbinezuur; dé beautyvitamine bij uitstek

Ascorbinezuur; dé beautyvitamine bij uitstek

Vitamine C, wie kent het niet. De eerste associatie is bijna altijd met sinaasappels en het is vaak het eerste waar we aan denken bij een goede weerstand. De meeste mensen hebben dan ook wel iets van een vitamine C supplement in de kast staan, of gaan dit gauw halen als ze een verkoudheid of griepje voelen opkomen. Maar ook voor de huid is vitamine C de meest essentiële vitamine. In dit blog kijken we wat meer in detail naar deze onmisbare super vitamine en waarom niet alleen je lichaam, maar ook je huid er wel wat extra van kan gebruiken.

Lees verder

Tried & Tested: de nieuwe Clear Skin Tonic

Tried & Tested: de nieuwe Clear Skin Tonic

Een Clear Skin Tonic, krijg je daar dan ook echt een ‘clear skin’ van? The proof is in the pudding, dus we vroegen ons testpanel dit product een week lang te gebruiken, een aantal selfies te maken en hun eerlijke mening te geven. Hieronder vind je het review van Aleena, met foto’s (ongefilterd en niet gephotoshopt!).

Lees verder

Fruitzuren: wat is het verschil tussen AHA's en BHA's?

Fruitzuren: wat is het verschil tussen AHA's en BHA's?

De huid ontdoet zich geheel vanzelf van zo'n miljoen dode huidcellen per dag. Verschillende factoren kunnen dit natuurlijke afschilferingsproces verstoren of vertragen, met een droge, doffe huid en verstopte poriën tot gevolg. Je kunt dit voorkomen door regelmatig producten met fruitzuren te gebruiken. Er zijn twee soorten fruitzuren: AHA’s en BHA’s. Zij hebben beide elk hun werking en voordelen die bepalend zijn voor hun effect op de huid. Maar wanneer kies je nu voor welk soort fruitzuur en waarom? We leggen het je hier uit!

Lees verder


Wat veroorzaakt je acne? En nog belangrijker: wat kun je eraan doen?

Wat veroorzaakt je acne? En nog belangrijker: wat kun je eraan doen?

Acne is één van de meest vervelende en meest voorkomende huidproblemen. Het steekt vaak voor het eerst de kop op in de pubertijd. We nemen dan in veel gevallen aan dat het wel overgaat als we 18 worden. Helaas kan acne nog jarenlang schade aanrichten. Of je nu tiener, ‘young professional’ of 50+ bent: acne komt op alle leeftijden voor en is uiteraard op geen enkele leeftijd leuk. In dit blog lees je alles over verschillende soorten acne, hun oorzaken en wat je eraan kunt doen.

Lees verder

Het ene hyaluronzuur is het andere niet; maar wat is het verschil?

Het ene hyaluronzuur is het andere niet; maar wat is het verschil?

Hyaluronzuur is erg trendy op het moment. En terecht, want het is onmisbaar voor een gezonde huid. Maar er zijn heel veel verschillende soorten hyaluronzuur, met elk een eigen werking en eigenschappen. Kortom: het ene hyaluronzuur is het andere niet. In dit blog lees je alles over de verschillende soorten hyaluronzuur en waarin ons Hyaluronic 8 serum verschilt van andere crèmes of serums op dit vlak.

Lees verder