GRATIS VERZENDING vanaf € 65,-

VOOR 13:00 UUR BESTELD volgende werkdag in huis

PROFESSIONEEL ADVIES door huidspecialist mogelijk

Alpha-H voor salons en klinieken

Of het nu gaat om huidverjonging, huidverbetering of een probleemhuid: Alpha-H heeft een groot aanbod van professionele behandelingen en resultaatgerichte verkoopproducten voor schoonheidsspecialisten, huidtherapeuten en cosmetisch artsen.

KENNISMAKING, KEUZE EN START
De keuze voor een nieuw of aanvullend merk gaat niet over één nacht ijs. We staan dan ook graag voor je klaar om vragen te beantwoorden en mee te denken of Alpha-H jouw salon naar een hoger niveau kan tillen. Daarnaast wil je natuurlijk ook gewoon weten of de producten doen wat ze beloven. Daarom is het (op basis van KvK inschrijving of bewijs van opleiding) mogelijk tegen gunstige voorwaarden een zelf samen te stellen proefpakket aan te schaffen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. 

TRAINING EN STARTINVESTERING
De installatietraining bestaat uit 2 dagen: één dag theorie en één dag praktijk. Deze dagen zijn kosteloos; wel is hier een minimale startinvestering van €1950,- ex BTW aan verbonden. We werken echter niet met een verplicht start assortiment; we bekijken liever per klant welk assortiment het best past bij de (beoogde) doelgroep. Je bent dus geheel vrij om je eigen assortiment samen te stellen voor dit bedrag.

Na de installatietraining zijn er diverse vervolgtrainingen mogelijk, waaronder onze Skin Fitness training (bindweefselmassage) en Microneedling training. Daarnaast bieden we diverse masterclasses aan om je kennis over de huid te verbreden en verdiepen en bieden we elke depositair de mogelijkheid om jaarlijks een Refresh training bij te wonen om de productkennis up-to-date te houden en ideeën op te doen voor variatie in behandelingen en verkoopadviezen. Ook organiseren we regelmatig depositair bijeenkomsten, waar op nieuwe producten en (seizoens)behandelingen wordt getraind. Alle trainingen vinden plaats op ons kantoor.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op, of vraag vrijblijvend een informatiepakket aan.

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal € 0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods